Jennifer Aniston sluit nieuw seizoen van hitserie Friends niet uit

Goed nieuws voor alle Friends-fans: Jennifer Aniston ziet een nieuw seizoen van de populaire serie wel zitten.

Goed nieuws voor alle Friends-fans: Jennifer Aniston ziet een nieuw seizoen van de populaire serie wel zitten.

Dat vertelt ze in een interview met Nu.nl.

Friends-actrice Lisa Kudrow liet al eerder aan Reddit weten dat ze het geweldig zou vinden om een heel nieuw seizoen van de beroemde sitcom te maken. Toen Nu.nl dit nieuws met Jennifer deelde – ze had hier zelf nog niets over gehoord – reageerde de blondine enthousiast: “Heeft ze dat gezegd?! Een heel seizoen?!”. Jennifer gaf toe dat zij er ook wel voor te strikken is: “Ik doe alles wat Lisa doet, want ze is echt geweldig.”

Friends jubileert

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat de beroemde serie over het zestal roemrijke vrienden uit de Big Apple werd stopgezet. Een jubileum dat door veel media groots gevierd werd. Jennifer vindt het geweldig dat veel mensen na tien jaar nog steeds zo bezig zijn met de serie: “Het is geweldig om te zien dat het nog steeds zo leeft. Het moet wel zo zijn dat het de juiste show op het juiste moment was, mensen hebben er echt een band mee. En blijkbaar konden mensen zich in onze personages herkennen en kunnen ze dat nu nog.”

Wij hopen in ieder geval tot het écht tot een nieuw seizoen gaat komen! Geniet tot die tijd van onze favo Friends-scènes >

Laatste nieuws