Starters Award: laatste blog van Sanne Tummers (winnares)

Sanne Tummers (Single&Stijl) wint Starters Award 2013 en is dolbij. Lees hier haar laatste Starters Award blog.

Lees ook

Vanochtend ging het wakker worden gepaard met een lichte kater, een kneepje in mijn arm en even extra met m’n ogen knipperen: het is echt waar! Het is me gelukt. Single & Stijl is de gelukkige, trotse, dolblije winnaar van de Marie Claire Starters Award 2013! Ik heb het als een eer ervaren om deze race naast Deborah en Inge te rijden.

Wat een gaaf event was het gisteravond in Studio White Space. Bubbels, bites & business en veel toffe mensen.  Ik ben ook zo blij dat ik me afgelopen week rustig heb gehouden (goed eten, slapen en sporten). Want stel je voor dat ik zou winnen, dan moest ik er natuurlijk wel topfit uitzien. En gelukkig heb ik me er goed aan gehouden, want daar stond ik dan naast Jort Kelder, met de camera van Edwin Smulders en andere fotografen op mijn neus.

Ik ben dolblij en zo dankbaar voor alles wat deelname aan deze wedstrijd mij nu al heeft gebracht, en kijk terug op een enorm waardevolle periode als ‘genomineerde’. Een tijd vol uitdagingen en spannende keuzes, maar vooral een periode vol nieuwe, veelbelovende ontwikkelingen, kansen en contacten.

Ik heb mogen ervaren hoeveel mensen mijn ambities en het plan achter Single & Stijl ondersteunen. Ik kan niet iedereen noemen, maar ik wil er wel een paar uitpikken: mijn ouders, mijn zussen Judith en Karlijn, mijn broer Joris en mijn vriendje Oscar (die mij niet alleen ‘ontsinglede’, maar me bovendien enorm steunde). Carlijn die met haar expertise de perfecte aanvulling is achter Single & Stijl, Lotte met haar altijd scherpe blik, die ook nog eens samen met mijn goede vriendin Joyce een geweldige actie op touw zette om stemmen te winnen. Jullie en zó onwijs veel meer mensen: bedankt!

Uiteraard ook een Big Thank You aan Marie Claire voor hun geweldige actie.

Want met de prijzen die ik heb gewonnen (startkapitaal van € 5000, een jaar lang coaching door toponderneemster Eva Hukshorn, pr support van MaisonPR in Amsterdam, kleding van Summum Woman, schoenen van Clarks en veel ander moois)  kom ik perfect gestyled voor de dag en kan ik de site verder professionaliseren en laten uitgroeien tot een label waarmee we het leven van singles in Nederland nog leuker gaan maken. We zullen laten zien dat het single leven uit meer kan bestaan dan alleen uit zoeken en gevonden worden, en dat single zijn niet zielig of eenzaam is!

Tegen iedereen die met een goed idee of plan rondloopt en bij wie het kriebelt om als ondernemer aan de slag te gaan, kan ik alleen maar zeggen: blijf niet dromen, maar doe het… En houd de Marie Claire Starters Award 2014 competitie in de gaten.

Check hier een kort verslag van deze beruchte avond >

Laatste nieuws

Zie ook