Editors Style Blog: fall for it

Mijn stijl is boho chic noncha met een vleugje hippie. En daar past mijn zojuist gescoorde harige vest van Jutka & Riska perfect bij. Fall for it!

Editors Style Blog: fall for it

Mijn stijl is overwegend boho chic noncha, en een tikkie hippie. Zoiets. Daar voel ik me ook het lekkerste in. Dit pas gescoorde - en overigens fabulous - harige vest van Jutka & Riska is nu al een van mijn favorieten voor deze herfst.

Om de look wat coolness te geven (en omdat ik het anders simpelweg te koud heb) combineer ik het met dit military jacket, dat ik kocht bij Reliquary middenin Hayes Valley in San Francisco. Een geweldige winkel met een eclectische en stoere collectie, van opkomende designers tot vintage Victoriaanse sieraden en Marokkaanse kleden.

Eigenaresse Leah Bershad (eerst ontwerpster bij GAP) reist de hele wereld over op zoek naar unieke items. Shoppen in San Fran is sowieso een feestje: in Fillmore Street zitten de (luxe) designers en fijne beautywinkels zoals Aesop en Le Labo, in Hayes Valley de bijzondere boetieks en in Haight Street doe je unieke vintage vondsten.

Maar goed, terug naar Amsterdam en m’n werk, want op beautygebied zijn de fall looks flink metallic-minded, met nagellak en oogschaduw in veelal zilverachtige tinten met een metaalglans. Als finishing touch voor deze look geef ik mijn nagels een futuristische vibe met de Mystic Magnetic lak uit Dior’s herfstcollectie. Me like.

Ook in de herfststemming komen? Scoor dan nu de Marie Claire 'Fall for it' editie.

Vest: Jutka & RiskaMilitary jacket: ReliquarySkinny: G-Star RawTop: The KooplesTas: Christiane handcrafted bagsSchoenen: Dr. AdamsNagellak: Dior Mystic Magnetic

Fotografie: Daniëlle Lambinon

Check ook alle blogs van MC’s redacteuren op Creators of Desire >