17.00 What2Do for Drinks: Cocktail van champagne en bessen

Het is vrijdag, jippie! Daarom voor de verandering een What2Do for Drinks om het paasweekend feestelijk in te luiden. Ontkurk de champagne en drink ze

Lees ook

We gaan de sneeuw negeren, en heel hard vieren dat het weekend is! Daarom voor de verandering een What2Do for Drinks, om het Paasweekend feestelijk in te luiden.

Het is vrijdagavond, begin van het Paasweekend. Is dat geen reden om die fles champagne te ontkurken en een bups vrienden uit te nodigen? Absolute-ness! Zorg er daarom absoluut voor dat de champagne goed koud staat en haal het volgende in huis (voor zes personen):

  • Zes ijsblokjes
  • Angostura Bitters
  • Schil van 1 limoen
  • 200 g verse bessen (aardbijen, zwarte bessen, blauwe bessen)
  • 750 ml koele champagne

Verdeel de zes ijsblokjes over de zes champagneglazen en voeg een beetje Angostura Bitters toe. Verwijder eventuele witte merg uit de citroenschil en snijd deze in fijne stukjes. Of gebruik een rasp. Verdeel de verse bessen over de glazen en vul ze aan met gekoelde champagne. Drinks are served!

Laatste nieuws

Zie ook