Rock je werkdag!

Het boek Be Bulletproof gaat over de mogelijke problemen op de werkvloer en hoe je hierdoor toch succesvol kan zijn. Vier tips!

Lees ook

Stress, altijd hetzelfde liedje. Hoe ga je om met die onbeleefde collega of die veeleisende baas? En stress je elke dag voor de zoveelste afwijzing van je leuke idee? Nu niet meer! Word bulletproof in vier stappen.

Het boek van professionele trainers James en Simon Brooke, Be Bulletproof, gaat over de mogelijke problemen op de werkvloer en hoe je hierdoor toch succesvol kan zijn. Wij haalden er vier tips uit om onze eigen – figuurlijke – kogelvrije vest te maken.

Stop met gedachten lezen

Denk niet gauw dat je weet wat iemand over jou (of jouw idee) denkt. Natuurlijk gebeurt dit sneller dan je denkt, maar probeer er toch op te letten.

Weg met die innerlijke holbewoner

Onze voorouders deden het ons al voor: instinctief dingen gaan beantwoorden en oplossen. Don’t! Adem even diep in en uit en kalmeer. Laat de gemoederen bedaren voor je een beslissing neemt.

Verdraai de kritiek

Ga niet meteen in de aanval nadat je kritiek hebt ontvangen. Probeer de kritiek om te zetten tot iets positiefs en zeg dat je zijn/haar raad zal overwegen.

Niemand merkt het op

Maak je een foutje? Niemand zal het merken hoor. Niet iedereen is even geconcentreerd als jij. Zelfs een opvallend t-shirt kan onopgemerkt voorbij gaan.

Bron: Marie Claire UK

Laatste nieuws

Zie ook