Beautytip: velvet nails

Met dit stappenplan perfectioneer jij de velvet nails. Deze catwalktrend werd in het leven geroepen door door Keri Blair van MAC voor modemerk Ruffian

De modellen van Ruffian lieten zien dat make-up in 2013 verder mag gaan dan een kekke lipstick of groteske wimpers. Keri Blair van MAC ontwierp speciaal voor dit modemerk de velvet nails: een dun laagje poeder bovenop je basiskleur. Met dit stappenplan perfectioneer jij deze zachte beautytrend.

Stap 1
Zorg dat je nagels goed schoon zijn gemaakt en breng vervolgens een basiskleur aan. Hiervoor kun je een nagellak gebruiken uit je eigen collectie of je kiest voor het complete setje van Ciaté. Dit beautymerk speelde heel handig in op deze catwalktrend. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, blauw en paars. Laat je basiskleur goed drogen.

Stap 2
Breng nu nog een keer de basiskleur aan en bedek de nagel vervolgens direct met het poeder, onder andere te koop via Emgienails.nl Op deze manier blijft het goed plakken. Tip: voer deze handeling one nail at a time uit en wees niet bang om teveel poeder te gebruiken.

Stap 3
Laat je nagels goed drogen, zo’n 10 tot 15 minuten. Het overige poeder veeg je met een kwastje weg. Het resultaat blijft ongeveer een week zitten.

Tip: maak je look echt catwalkproof en kleur de halve maan van je nagel met een lichtere versie dan je basiskleur. 

 

Laatste nieuws