Shoptip: Kade 43, Amsterdam

We hebben weer een fijne shoptip ontdekt! Kade 43 is de conceptstore van een ontwerperscollectief op het gebied van fashion, accessoires en lifestyle.

Lees ook

We hebben weer een fijne shoptip voor je! Kade 43 in Amsterdam is de conceptstore/showroom van een steeds groter wordend ontwerperscollectief op het gebied van fashion, accessoires en lifestyle. Dit betekent: telkens nieuwe one of a kind goodies zoals sieraden, tassen, kleding en shawls.

De merken bij Kade 43
Bij Kade 43 vind je unieke items van de Nederlandse ontwerpers Marianne van der Wilt (leer), Barbara van der Zanden (kleding), Evogodive (vilt), Luz en LoveLuha (sieraden), Ineke Otte (kunst), SPRDLX (lifestyle in leer) en een fijne expositie van fotograaf exposant Guy Offerman.

Ruimte
Kade 43 bevindt zich op de Elandsgracht in de Amsterdamse Jordaan. En zoals het een echte designerwinkel betaamt vind je hier geen massa’s dezelfde mantels, maar unieke items op prachtige industriële rekken. De sieraden worden tentoongesteld als kunst, onder een glazen koepel. We zijn ook groots fan van de zinken bank met kussens.

Kade 43
Locatie: Elandsgracht 101 , Amsterdam

Nog zo’n goede shoptip: Bas Kosters @ Le Souk.

Laatste nieuws

Zie ook