Blog: De Jonge Ondernemer

Milou deed mee aan de Marie Claire Starters Award. Uitverkocht De voorbereidingen voor het eerste Eatground event, Lookbook, zijn in volle gang.

Lees ook

Milou deed mee aan de Marie Claire Starters Award. Haar datingconcept Eatground haalde de top 3! Volg hier haar road to succes. Van het eerste idee tot een echt bedrijf. Deze keer bereidt ze haar allereerste event voor. 

Uitverkocht
De voorbereidingen voor het eerste Eatground event, Lookbook, zijn in volle gang. Vorige week was ik nog druk bezig met het versturen van de uitnodigingen. Inmiddels zijn we twee weken en 50 aanmeldingen verder. Dat betekent dat het allereerste event helemaal is uitverkocht. Nu is het tijd de puntjes op de i te zetten voor een perfecte avond.

De planning doornemen onder het genot van een scroppino en het zoeken van goodies.

Helpende hand
De zenuwen lopen hoog op: gaat iedereen het wel leuk vinden? Heb ik wel aan alles bedacht? Gelukkig helpt Marie Claire van Hessen van MCPR me uit de brand door samen met mij de planning van de avond door te nemen. We maken er direct een leuke avond van met mijn favoriete drankje: een verse scroppino!

Goodiebag
Eigenlijk is bijna alles geregeld, maar om de avond nog leuker te maken hebben we besloten om goodiebags weg te geven en conversation starters op de tafel te leggen. Voor de goodiebags heb ik heel Nederland afgebeld. Met resultaat. De mannen krijgen een miniatuurparfum van Gant, voor de vrouwen hebben we vrolijke geluksarmbandjes, een ringetje en een kortingsbon van Tubino, met dank aan Maison PR. Samen met mijn vriendin Iris ga ik alles leuk verpakken en kan ik de goodiebags van mijn to do-lijst afstrepen.

Tadaa! De conversationstarters zijn geprint en klaar om gebruikt te worden.

Conversationstarters
Om ervoor te zorgen dat mensen met elkaar aan de praat raken hebben we converationstartes bedacht. Al snel kwamen we erop de meest foute openingszinnen af te drukken op een kaartje. Op de voorkant drukken we ‘Niet zo soepel draai me om’ af. Een voorbeeld van een foute zin: ‘Heb je last van muizen? Nee? Dan heb je vast een goede poes.’

Samen met mijn moeder aan een mega tafel en met mijn nichtje in Bar 22.

Stoom afblazen
Gelukkig was er deze week ook tijd voor ontspanning en heb ik kunnen genieten van mijn familie. Ik ben lekker gaan eten met mijn moeder aan een grote tafel in het restaurant van het Conservatorium Hotel. Heerlijk! Daarna ben ik ook nog even gaan feesten met mijn lieve nicht Babet in Bar22. Ik heb genoeg stoom afgeblazen en kan beginnen met aftellen. Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: mijn eerste event. Houd Marieclaire.nl in de gaten voor het verslag!

Live-updates over Eatground? Check @Milou_Turpijn op Twitter.

Laatste nieuws

Zie ook