Weeknotes: 12 november – 18 november

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens

Lees ook

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens ons absoluut zou moeten bezoeken. Zet deze NOTES in je agenda!

Film 
IDFA
Het is weer tijd voor de snoepwinkel onder de documentaires. Vanaf woensdag lopen de bioscopen weer vol voor IDFA. Eén van de vele aanraders is: Anton Corbijn Inside Out. Een onthullend portret van de invloedrijke fotograaf.

Alles is familie
Op 19 november gaat deze nieuwe Nederlandse filmhit in première en jij kunt het live meemaken!

Muziek
Ryan Bingham
Geniet live van de rauwe en hese stem van deze Amerikaanse troubadour. Zijn muziek wordt ook wel vergeleken met Tom Waits en Bruce Springsteen.

Food
Restaurant day
Check nieuwe pop-up restaurants die voor één dag hun deuren openen: je eet unieke gerechten op de meest bijzondere plekken. Lees: een ontbijtbar uit het raam van je buurvrouw of een cupcakebakker in het park. Je maakt het mee tijdens Restaurant Day.

Mode
Maison Martin Margiela x H&M
Eindelijk! Vanaf 15 november zijn de items van Marin Margiela te koop bij H&M. Vanaf 9.00 uur ’s ochtends inderdaad, dus wie niet mis wil grijpen is er vroeg bij.

Laatste nieuws

Zie ook