Lingerieboutique Agent Provocateur is open!

Gisteravond was de officiële opening van het Britse lingerieboudoir Agent Provocateur in de Amsterdamse P. Agent Provocateur Locatie: P. www.

Lees ook

Gisteravond was de officiële opening van het Britse lingerieboudoir Agent Provocateur in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, een feestelijke rode-loperhappening met smakelijke champagnecocktails, hapjes en cool tunes van Pandora’s Jukebox.

Lingeriemerk Agent Provocateur startte in 1994 met een kleine shop in het Londense Soho. De salonfähige naughtiness kon al gauw rekenen op een grote schare fans wereldwijd. De mensen achter Agent Provocateur lieten zich dan ook niet onbetuigd en openden verschillende winkels over de hele wereld, waarvan de gloednieuwe Amsterdamse winkel – in signatuur poederroze en zwart – de zestigste is.

Uiteraard was er een selectie van beeldschone lingerie te zien, van retroachtige sets met polkadots tot streng-speelse tuigjes van fijne bandjes. Fashioncateraar Richard Walraven van Gewoon Eten en Meer verzorgde de hapjes – zwarte risotto met asperges, een minigarnalencoktail met avocado en grapefruit – die lustig hun weg naar de monden van diverse coryfeeën vonden.

Want wie waren er? Jawel: onze eigen columnist Maria Kooistra, Lieke van Lexmond en haar knappe zus, stylist Jetteke, muzikante Wende Snijders, stylist Ruud van der Peijl en fotografenduo Petrovsky & Ramone. En wij van Marie Claire natuurlijk. De winkel is nu open, maar wees gewaarschuwd: je loopt er waarschijnlijk niet zonder iets moois naar buiten.

Agent Provocateur
Locatie: P.C. Hooftstraat 98, Amsterdam
www.agentprovocateur.com

Laatste nieuws

Zie ook