Modellendagboek: Cato van Ee

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots.

Lees ook

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots. Deze week blogt ze over decadente hotelkamers, haar love Sander en Amsterdam.

Deze week heb ik zowat heel de wereld af gevlogen – zo lijkt het. Ik vloog van Stockholm, naar Barcelona, naar New York naar Miami en terug. In Miami had ik wel een heel decadente overnachting, namelijk in het W hotel. Wat een genot – slapen in een drie persoons bed! Jammer genoeg was er niet genoeg tijd om het hele hotel te beleven. Ik kwam om elf uur ’s avonds aan en moest om  zes uur ’s ochtends weer de deur uit.

Aan de slag dus. En denk maar niet dat ik naar de studio ga en vervolgens gelijk op de foto kan. Nee, daar gaat wat werk aan vooraf. Zie hier mijn haar in de krulspelden. Zo zit ik dan een uurtje of twee terwijl mijn make-up aangebracht wordt. En dan eindelijk de set op voor het leukste gedeelte: foto’s maken!

Na twee weken veel werken en reizen kon ik dan eindelijk mijn vluchten zo plannen dat ik twee dagen in Nederland kon vertoeven. Ik had een heel weekend om met mijn vrienden, familie en mijn vriendje Sander bij te kletsen. Door mijn drukke schema zie ik mijn vriendje niet heel erg veel. De vorige keer bleef het bij een date op Schiphol (lekker
romantisch: not!) maar nu was er tijd om leuke dingen te doen. We kozen ervoor om de toerist uit te hangen in Amsterdam. Dat deden we door een boottocht te maken. En dat in een boot die de vorm van een klomp had. Ja lekker Hollands inderdaad.
Na mijn weekendje Amsterdam is het op naar het zonnige Mallorca. Mijn Amsterdamse
fiets-chaffeur Sander brengt mij naar het station. Met koffer en al achterop de fiets. Als dat geen echte liefde is…

Volg me op Twitter @catovanee voor nog meer updates!

Laatste nieuws

Zie ook