Modellendagboek: Cato van Ee

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots.

Lees ook

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots. Ze houdt speciaal voor Marieclaire.nl een (foto)blog bij over haar bruisende leven.

Ik moet vaak heel erg vroeg mijn bed uit, en in Amerika weten ze maar al te goed dat het ontbijt een belangrijke maaltijd van de dag is. Zie hier hoe een privékok een heerlijk ontbijtje voor me klaarmaakt. Ik kon er custom made omeletten bestellen. Mijn keuze? Een omelet met tomaat, pepers, champignons, kaas en extra veel spinazie. Gezond en delicious! Oja, we waren bezig voor de kerstcampagne van Macy’s. Jawel, in augustus!

 

Deze week vloog ik heen en weer naar Zurich. Wachten, wachten, wachten: eenmodellenleven bestaat uit heel veel wachten. Op het vliegveld dood ik de uurtjes vaak door tijdschriftenhandeltjes af te struinen. Altijd grappig als je jezelf tegenkomt! Blijft heel raar.

Ik zie het vliegtuig als mijn slaapkamer en mijn vliegtuigstoel als bed: ik pak mijn kussen en deken erbij, zet mijn slaapmasker op en rusten maar. Zo heb ik nauwelijks last van jetlags en kan ik met een uitgeslapen gezicht meteen door naar de studio. Voor het werk als model is die beauty sleep toch van groots belang!

 

Laatste nieuws

Zie ook