Beautytip: huid als porselein

Je kunt de selftanner in de kast laten, want met een lichte, puntgave huid ben je minstens zo stijlvol. 1. 2. FOUNDATION Foundation is de tool om na

Lees ook

Je kunt de selftanner in de kast laten, want met een lichte, puntgave huid ben je minstens zo stijlvol. Met deze tips, crèmes en make-upjes creëer je pure schoonheid met een fresh rosy glow.

TIPS
1. Reinig je gezicht elke ochtend en avond bijvoorbeeld met Clarins Doux Nettoyant Moussant, een milde reiniger. (€20,25)
2. Sta eens een paar minuten stil bij je dagelijkse verzorging en breng je dagcreme aan met een massage. Dit geeft een instant ontspanning en een healthy glow: de perfecte basis voordat je gaat make-uppen.
3. Met een peeling haal je snel en tres simple dat doffe laagje van je gezicht. Doe wel wat huiswerk voordat je zelf met een peeling aan de slag gaat: weet wat voor huid je hebt, hoe deze reageert en met wat voor soort peeling je de huid blij maakt in plaats van geïrriteerd.
1. Philosophy The Microdelivery Peel, quick-fix salonwaardige peeling voor thuis, €69,95
2. Ren Clarifying Toning Lotion, bio-style-peel, een tintelend frisse lotion met een lichte en milde exfolierende werking, €26

FOUNDATION
Foundation is de tool om na je verzorging je huid nog meer de perfectioneren: verspreid een lichtgewicht foundation met je vingers over je gezicht. De nieuwe niet-voelbare foundations zijn mooi naturel waardoor je eigen blos nog subtiel doorschijnt.
1. Estée Lauder Invisible Fluid Make-Up, €35
2. Chanel Vitalumiere Aqua Compact Crème, voor een luchtige en frisse finish, de fijne soft-focuspigmenten verhullen elk signaaltjes van moeheid of stress, €48,81

HIGHLIGHTER
Highlight subtiel, zodat je het alleen ziet als er licht op valt. Hoe? Kwast een licht glanzende blush, poeder of highlightcrème op de rug van je hand en van daar op je gezicht. Zo heb je precies de juiste hoeveelheid voor genuanceerde lichtaccentjes.
1.Lancome Pinceau Magique Poeder (€46,31)
2 Benefit High Beam Highlighter (€25,42)

BLUSH
Finish met een peachy, roze blush voor een gezonde tint. Hoe je die aanbrengt leer je in deze tutorial: HIER.
1. L’Oréal Paris True Match Blush (€12,39)
2.Clinique Quick Blush Rouge (€30,90)

Laatste nieuws

Zie ook