Test het Fest: Solar Festival

Voor Solar reisde Marie Claire af naar het zuiden: Roermond welteverstaan. Sfeer: 8, want enthousiastmakend eay going – met prettige festivalgangers,

Lees ook

Voor Solar reisde Marie Claire af naar het zuiden: Roermond welteverstaan. En wat was het leuk, zelfs de roadtrip was al een groot festijn! Op een uiterst ruig festivalterrein dansten we tot diep in de nacht en het scheelde weinig of we bleven slapen. Check hier de highlights van dit bijzondere outdoor feestje.

FESTIVAL RAPPORT

Sfeer: 8, want enthousiastmakend eay going – met prettige festivalgangers, een intiem sfeertje en toch het gevoel van een weekend festival. Het dagje uit werd in onze beleving een mini-vakantie.

Organisatie: 7 – de boel oogde een tikkeltje smoezelig maar dat past ook wel bij Solar. Op de lange parkeerplek- zoektocht na is er niets aan te merken op de
organisatie.

Publiek: 8, bosjes aan creatievelingen en hipsters. Zo ontmoet je nog eens leuke mensen!

Voorzieningen: 7, alles kon, alles mocht – niets was te gek. Als in: een tropical
eiland, schmink corners, verschillende soorten eettentjes, een schuimparty en een heuse ballenblaasbak.

Line-up: 8 –
The Asteroids Galaxy Tour, HydroBoyz en uiteraard onze eigen hitjesmaker Gers Pardoel, waren de absolute muzikale uitblinkers.

Briljante extra’s: 8, de artistieke aankleding (inclusief bodypainting) en het verscholen podium bij de camping. Jaja, wij hadden ‘m ontdekt en brachten daar de laatste uurtjes door. Helaas was er geen slaapplaats meer, maar we bleven zo lang als het kon. Wij hebben voor volgend jaar in ieder geval alvast het eerste weekend van augustus geblokt in de agenda!

Eindoordeel: Solar is goed voor een mooie 8!

Laatste nieuws

Zie ook