De topterrassen-lijst

Het terrasseizoen is in volle gang.

Lees ook

Het terrasseizoen is in volle gang. Maar waar gaan we zitten? Wij maakten een shortlist. 


Lion Noir
, Amsterdam
Parijs of Rome? Op dit terras vraag je je af waar je bent. Nergens anders dan midden Amsterdam! Pal tussen de prachtige historische panden op een binnenplaats achter Lion Noir kun je heerlijk dineren en borrelen. Chique!

Merkelbach, Amsterdam Oost
Nog zo’n topterras midden in Amsterdam: een oase van rust. Het terras bevindt zich in een enorme tuin achter het restaurant. Een stukje Frankrijk in Amsterdam.

Blender, Rotterdam
Voor echte kwaliteitscocktails ga je naar Blender. Het terras zit aan een drukke straat maar is wel goed afgeschermd. Met een dagvers menu, cocktailshakers en een dj’s is het een zeer fijne hotspot. In de avonduurtjes kun je ook nog een dansje wagen in de club.

BarlowDen Haag
Midden op het Plein in Den Haag zit Barlow met no-nonsense food and drinks. Koud biertje, een goede steak tartaar en Haagse gezelligheid.

Slavante, Maastricht
Wil je echt even een weekendje weg uit alle drukte, dan is Landgoed Slavante een echte aanrader. Iets buiten Maastricht, middenin de natuur, off the beaten track, ouderwets goede service en een flinke dot Maatrichtse Bourgondische chic. Doe het!

Laatste nieuws

Zie ook