Verhuur je huis tijdens Koninginnedag

Bevind jij je tijdens Koninginnedag duizendmaal liever in een hutje op de hei dan in de hysterie van je woonplaats Amsterdam? Social Travel Social T

Lees ook

Bevind jij je tijdens Koninginnedag duizendmaal liever in een hutje op de hei dan in de hysterie van je woonplaats Amsterdam? Verhuur je huis dan via Wimdu, de grootste Europese online aanbieder van privé accommodaties. Op die manier doe je iemand een groot plezier en sla je er zelf ook nog een leuk slaatje uit. Smart and amazing, dunkt ons. 

Social Travel
Social Travel is booming. De enorme groei van het online platform Wimdu weerspiegelt de toenemende populariteit van dit relatief nieuwe fenomeen. Het blijkt een enorme trend om als local door een land te reizen en bij particulieren te overnachten. En dat is logisch. De prijzen zijn vaak veel lager dan hotels en de overnachtingsmogelijkheden zijn veel origineler dan de (vaak) standaard hotels.

Amsterdam
Niet perse de drang om zelf te reizen, maar wel de behoefte om de enorme drukte tijdens Koninginnedag te ontvluchten? Honderden liefhebbers zijn nog op zoek naar een overnachtingsplaats in en rondom Amsterdam. Wees slim en zet je huis, kamer of appartement te huur op wimdu.nl. Van het verdiende geld kan je dan een leuk plekje zoeken om de verjaardag van de koningin in een oase van rust te vieren.

 

Laatste nieuws

Zie ook