Tommy Hilfiger lanceert: The Promise Collection

Vorige week lanceerde Tommy Hilfiger The Promise Collection. De collectie De collectie bestaat uit dertig items: dertien stuks voor mannen en zeven

Lees ook

Vorige week lanceerde Tommy Hilfiger The Promise Collection. Een exotische capsulecollectie waarbij Amerikaanse klassieke ontwerpen zijn opgesierd met Afrikaanse kleuren, prints en motieven. Leuk om een inheemse, doch mödische look te creeëren. Houten oorbellen erbij en klaar is je outfit.

De collectie
De collectie bestaat uit dertig items: dertien stuks voor mannen en zeventien stuks voor vrouwen. Naast kleding bevat de lijn ook sjaals, sieraden, badmode en brillen. Stuk voor stuk geïnspireerd op gedurfde patronen, stoffen en felle kleuren van de traditionele Afrikaanse jurk. De collectie is online te bestellen op Tommy.com, maar wordt ook verkocht in verschillende Tommy-filialen in o.a. Europa. In Amsterdam vind je er één op de Stadhouderskade 6.

Shoppen voor het goede doel
De opbrengst van de collectie gaat in zijn totaliteit naar Millenium Promise. Een non-profit organisatie die de extreme armoede van de Ruhiira-dorpen in Afrika wil terugdringen. Nieuwe kleding aanschaffen in de wetenschap dat de opbrengst ervan naar het goede doel gaat. It could be worse.   

Laatste nieuws

Zie ook