Jean Paul Gaultier goes Coca-Cola Light

Lees ook

Coca-Cola Light heeft parel der modeontwerpers Jean Paul Gaultier aan de haak geslagen. Het wereldberoemde frisdrankmerk benoemde het eveneens wereldberoemde fashionicoon tot Creative Director. We like! Want deze samenwerking gaat ongetwijfeld leiden tot verrassende en inspirerende designs. Wij zijn absolutely curious!

Gaultier zal zijn creatieve flair en geniale gevoel voor mode terug laten komen in een ‘limited edition’-collectie. Daarnaast zal hij online content, retailconcepten en reclamecampagnes voor heel Europa ontwikkelen.

Gaultier staat te popelen om de iconische flesjes te gaan stijlen. ‘Het feit dat de Coca-Cola light flesjes de vorm van een vrouwenlichaam hebben, maakt het voor mij extra leuk om de flesjes ‘aan te kleden”, aldus de modeontwerper. Oeh la la, wij vrouwen moeten het nog gaan opnemen tegen glazen flesjes.

De ‘limited edition’-collectie komt vanaf april 2012 in heel Europa op de markt. In de loop van het jaar zal daarnaast een aantal originele en spannende projecten worden onthuld die de avantgardistische stijl van Gaultier combineert met het door ons o,zo geliefde drankje Cola Light. Wij kunnen haast niet wachten!

Laatste nieuws

Zie ook