Tips van de DJ’s uit Ladies Who Lunch

Onze vrouwelijke DJ’s uit Ladies Who Lunch zijn natuurlijk helemaal op de hoogte van wat er hot & happening is in de uitgaansscene. Jojanneke: “Ik g

Lees ook

Onze vrouwelijke DJ’s uit Ladies Who Lunch zijn natuurlijk helemaal op de hoogte van wat er hot & happening is in de uitgaansscene. Wij voelden ze nog even aan de tand.

Als jullie uitgaan, waar ga jullie dan heen?
Jojanneke: “Ik ga het liefst naar RAUW in Trouw. Dat is de avond van Joost van Bellen en dat is gegarandeerd een top muzikale line-up!”
Isis: “In Amsterdam ben ik vaak te vinden in Paradiso, Trouw en Studio 80”
Lin: “Bij mij hangt het voornamelijk af van de line-up, maar ik ga ook graag naar Paradiso, Trouw én festivals.”

Nieuwe uitgaansplek?
Jojanneke: “Your local dirty rockbar! Dus weg met het hippe steriele uitgaan maar juist opzoek gaan naar goedkopere ruige vuige plekken waar ze rock draaien en niet alleen maar top 40.”
Isis: “Roest en Hanneke’s Boom.”
Lin: “Er moet meer gebeuren hier in Amsterdam! Ik heb het idee dat uitgaansplekken door de crisis meer overgaan naar festivals, pop-up feesten en concerten. Ik denk dat mensen er liever voor kiezen één keer goed uit te gaan, dan elke week naar dezelfde club.

Waar draai jij op 31 december?
Jojanneke: “Ik draai op het feest Apenkooi in de Westerunie, dat wordt echt een knalfeest! De rest van de line-up liegt er ook niet om (Cinnaman, Meester Moeilijk – Sjonnie Disco en Beesmunt Soundsystem, red.).”
Isis: “Met Oud & Nieuw draai ik op verschillende feesten waaronder Great Balls of Fire in Felix Meritis in Amsterdam (met o.a. Joost van Bellen, Philip Young en Stefano Richetta) en ik draai later in de nacht op het gemaskerde bal, Masquerade, in Best.”
Lin: “Ik heb een optie open staan om met Estafete (de groep met Monica Electronica en Estroe waar Lin veel mee draait, red.) ergens in het land te draaien. Toch tip ik iedereen vooral samen te zijn met vrienden en familie en veel champagne te drinken. Proost op wat je hebt en niet op wat je nog mist.”

Wat is volgens jou een nummer van alle tijden?
Jojanneke: “Ik houd ontzettend van Johnny Cash, maar Everlasting Light van The Black Keys vind ik echt fantastisch.”
Isis: “Donna Summer met I Feel Love”
Lin: “Dit vind ik zo moeilijk, want ik zou heel wat nummer te kort doen als ik er één zou moeten noemen. Maar laat ik het toch maar doen. Let Love Rule van Lenny Kravitz, omdat ik daar een persoonlijke en dierbare herinnering aan heb.”

Uit welke muziek haal jij inspiratie?
Jojanneke: “Ik haal heel veel inspiratie uit oude punk. Niet alleen het tempo en de intentie past heel erg bij me, maar ook het vuige, ruige en de lengte van de tracks vind ik te gek.”
Isis: “Ik ben dol op authentieke etnische muziek, maakt niet uit waar het vandaan komt.”
Lin: “Uit heel veel muziek, behalve R&B, daar heb ik een bloedhekel aan en dan vooral de bijbehorende videoclips.”

Bij welke winkel shop jij het liefst?
Jojanneke: “Bas Kosters!
Isis: “Nukuhiva (de ecologische shop van Floortje Dessing, red.) verkoopt eerlijke producten en die zitten toch een stuk lekkerder dan die verdachte items.”
Lin:“Margriet Nannings en Filippa K”

Welke make-up loopt niet uit na een nacht stappen?
Jojanneke: “Als mijn make-up niet is uitgelopen, was het vast en zeker een slecht feest.”
Isis: “Ik wil graag biologische make-up en het liefst Nederlands, maar die heb ik nog niet gevonden. Nu gebruik ik Dr. Hauschka.”
Lin: “Mascara van Laura Mercier, want daar kun je zelfs heel hard mee huilen en nog gebeurt er niets en een eyeliner van YSL. En oja, alles van M.A.C.!”

Laatste nieuws

Zie ook