Doe mee: onderzoek naar minnaars & win!

Doe mee: onderzoek naar minnaars & win!

Marie Claire houdt met sociaal psycholoog Joris Lammers van de Universiteit van Tilburg een groot onderzoek naar minnaars. Let op, het onderzoek duurt maar 5 minuten en je hoeft niet in het daadwerkelijke bezit te zijn van een minnaar. Er stiekem een beetje over fantaseren is genoeg om mee te doen aan dit onderzoek. Centrale vraag is namelijk: wat zoeken vrouwen üuberhaupt in een minnaar? Doe snel mee aan het onderzoek en win een fijn beautypakket van Rituals.

Wat zoeken vrouwen in een minnaar? Is hij (of zij) een ondeugend pleziertje, zoals we onszelf ook een paar Louboutins cadeau kunnen doen? Zoeken we in hem totaal iets anders dan in onze vaste partner? (Zoals een urban vrouw een vakantiehuisje op het platteland zonder elektriciteit ook weet te waarderen.) Misschien vinden we het juist wel enorm spannend dat de minnaar een beetje anders is dan wijzelf (heel jong/ laag opgeleid doch sexy type taxichauffeur etc). 

DOE NU MEE! Dus.. heb je een minnaar, of fantaseer je er wel eens over? Doe dan mee met onze enquête die is opgesteld in samenwerking met sociaal psycholoog Joris Lammers. De resultaten zullen worden gepubliceerd in het februarinummer van MC 2012. Meedoen kan geheel anoniem.