Zien: dit sustainable hotel dat in Parijs verstopt zit

Hier wil je naar toe.

Een weekendje Parijs gepland en zoek je een rustige slaapplek in de drukke stad? Dan hebben wij wellicht een leuke tip voor je. Enne, hoofdredacteur Annelies Pijper is er geweest. 

Goed verstopt

Een goed bewaard geheim is het intieme Hidden Hotel. En eigenlijk maar goed dat het hotel in Parijs nog niet door iedereen ontdekt is. Als een Noorse oase van rust begeef je je hier letterlijk op steenworp afstand van de Arc de Triomphe in een compleet andere wereld. 

Een (bio)logische keuze 

Het hartelijke – supergoed geklede – team ontvangt je met open armen en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt in het moderne, elegante en intieme hotel. Of het nu de biologische eieren zijn waarmee ontbijtkok Maria in de ochtend je omelet bakt (het hele ontbijtbuffet is overigens biologisch) of het heerlijke kopje koffie dat ze voor je zet.

Of is het de manier waarop de nachtportier je favoriete cocktail bereidt na een lange dag slenteren door Parijs? We kunnen er de vinger niet op leggen. Misschien is het dan de inrichting vol duurzame materialen die zo puur en fijn is dat je eigenlijk helemaal niet meer weg wilt. Vooral niet na een overnachting in de suite met een duik in de daarbij behorende stunning badkuip. Deze is compleet uit steen gehouwen – voor het plaatsen werd de gevel zelfs tijdelijk verwijderd. Werkelijk alles is hier eco-vriendelijk, dus maak je op deze rustige plek op voor een stille nacht in hartje Parijs. En dat ook nog eens op een bed van het bekende COCO-MAT met crispy sheets. Sweet dreams!

Zen

Hoewel het interieur van het hotel je al een zen gevoel geeft, hebben ze ook een yoga wall. In een van de suites kun je de muur vinden. Aan de muur zitten verstelbare banden en comfortable bekkenriemen die zich aanpassen aan ieder lichaamstype en gewicht. Kun je dus mooi verschillende yoga houdingen oefenen. 

Een kamer boek je vanaf 240 euro per nacht, via Hidden Hotel

Beeld: Hidden Hotel, Instagram

Laatste nieuws