Dit zijn de haarproducten waar Meghan Markle bij zweert 

Deze producten zijn erg geliefd bij the Duchess.

Heeft Meghan Markle ooit een bad hair day gehad? We don’t believe so. Het kapsel van de Hertogin van Sussex ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en dit zijn blijkbaar de producten die haar fabuleuze haar extra doen stralen.

Van nature krullend haar

We kunnen er niet omheen dat Meghan Markle gezegend is met prachtige lokken. Momenteel draagt ze haar haar het liefst stijl of in haar signature messy bun, maar van nature heeft ze erg krullend haar. “Mijn moeder is zwart en mijn vader is Nederlands en Iers, dus de textuur van mijn haar is densely curly”, vertelde ze daar destijds over aan Hello Magazine.

Voordat Meghan het jawoord aan prins Harry gaf, blogde de ex-royal ook regelmatig voor haar inmiddels uit de lucht gehaalde blog The Tig. Hierop sprak ze verscheidene keren over de haarproducten die ze graag gebruikte en deed ze uit de doeken welke haar favorieten waren.

Lievelingsproducten

De Oléo-relax lijn van Kérastase is een waar Meghan gek op is. Ze gebruikt de Nutritive Oléo-Relax Anti-Frizz Masque van Kérastase graag wanneer ze haar lokken wil voorzien van een goede conditioner.

Daarnaast liet de hertogin ook eens aan Beauty Banter weten dat ze graag de Oil Reflections Luminous Oil van Wella Professionals gebruikt. “Het ruikt naar een vakantie en doet je haar glanzen. Ik ben dol op dit spul! Het werkt ook amazing als body oil na een bad.”

Bron: HelloMagazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws