Zo draag je een sweatshirt comfy maar chic

Zo behoud je de comfi-look, zonder de loungewear-feel.

Comfy, comfier, comfiest lijkt het credo te zijn sinds we veelal vanuit huis werken. Blazers, tops en nauwsluitende items werden ingeruild voor een set sweats. En ook post-pandemie kun je je geliefde sweatshirt blijven dragen. Zo style je het item boven stukken die géén leggings of joggingbroeken zijn.

Styling

Sweatshirts zijn comfy classics die je prima kunt dragen boven kledingstukken die geen joggingsbroek zijn, om zo maar af te komen van die thuiswerk feel. De looks die je ermee kunt creëren blijven comfort uitstralen, maar zijn more gleaming van aard.

All casual met een nette touch

Layering is de manier om je sweatshirt een nettere look te geven. Draag je favo loungewear item over een langer overhemd voor een fijne je ne sais quoi-look.

Als accessoire

Een sweat-item hoeft niet altijd gedragen worden zoals-ie bedoeld is. Maak van je shirt daarom een accessoire en draag ‘m casual over je schouders.

Sweats met een rok

Channel your inner gossip girl met deze high school-achtige look. Door het sweatshirt (deels) bij een pleated skirt in te stoppen, accentueer je bovendien je taille. Wil je de look wat minder lief maken? Maak ‘m dan af met een paar chunky boots.

Wit op wit

Sweatshirts heb je in allerlei kleuren, maar velen hebben toch wel een wit exemplaar in de kast hangen. Ga voor white op white en draag een witte jeans onder je geliefde sweat-item.

Boven een wide-leg jeans

Met een sweatshirt kun je je look nooit helemaal formeel maken. En dat moet je ook niet willen. Houd het casual en smoothen up your look met een bootcut jeans of een wide-leg spijkerbroek.

Met leer

Stoer en comfortabel vallen prima met elkaar te combineren. Draag een sweatshirt boven een leren broek om er het rauwe randje wat vanaf te halen. Maak af met een paar Dr. Martens om een stoere look te behouden.

Bron: Coveteur | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws