Met deze truc ben je in een paar seconden van statisch haar af

Absoluut het proberen waard!

truc statisch haar

De centrale verwarming, overenthousiast het haar borstelen en het vochtige Nederlandse weer dragen stuk voor stuk bij aan statisch haar. Probeerde jij al talloze trucjes om ervan af te komen? Dan is TikTok vandaag je redder in nood. Op het medium werd een trucje gedeeld om binnen no time van je statische lokken af te komen.

De geheime tool

Niet is zo vervelend als statische lokken in de koudere maanden van het jaar, maar sprake van frustratie is na vandaag no more. Volgens TikTok-gebruiker @snconroy is er een simpele manier om van statisch haar af te komen. Het enige dat je ervoor nodig hebt zijn droogtrommeldoekjes.

Ja, dat las je goed. De doekjes die je normaal in de droger gooit, doen wonderen voor je haar. Het is eigenlijk heel simpel. Breng je haar in een staart, houd het haar met een hand vast en pak in de andere hand een droogtrommeldoekje. Haal het doekje in een soepele beweging over je staart et voilà… Weg statische lokken!

@snconroy

for the girls tip#1 #fyp #GEICOLipSync #hairhack #randomclip

♬ original sound - snconroy

Do try this at home

De video waarin deze lifehack wordt uitgelegd is inmiddels al ruim twee miljoen keer bekeken op TikTok. En voor iedereen die niet gelooft dat het zó simpel kan zijn: er zijn meerdere TikTokkers die zelf de proef op de som hebben genomen en het resultaat op hun eigen account delen. En wat blijkt? Het werkt echt! Dus wanneer jij weer eens last hebt van statisch haar, is deze truc absoluut het proberen waard.

@quintymirjam

#aanhechten met @snconroy doeii statisch haar 😳 #hairhack #statichair

♬ origineel geluid - quintymirjam
Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress
  • TikTok