Deze 4 trends voor 2021 heb je waarschijnlijk al in je kast hangen

Hoeveel van deze trends heb jij al in je kast?

Lente is bijna hier en we konden niet blijer zijn met de temperaturen van afgelopen weekend. Hoogtijd om die work from home outfits iets meer jeu te geven met een more spring like touch. Dit zijn 4 fashion trends die je in 2021 gaat terugzien en de kans is groot dat deze items al in je kast hangen.

Strong tones

Felle en heldere kleuren? Die mogen in 2021 gezien worden. Kleuren mogen gemixt en gematcht worden tegen onconventionele ‘kleurregels’ in, maar don’t overdo it. Maximaal drie à vier kleuren maken je outfit gedurfd, maar vijf of zes kunnen te veel van het goede zijn.

Matchende stukken

Speels, simpel en elegant. Tijdens eerdere seizoenen zagen we de matching sets al voorbijkomen en ook in 2021 kunnen we deze stunning two pieces weer tevoorschijn toveren. Ze zijn er in verschillende kleuren, prints en stijlen en zijn makkelijk te dragen. En het geeft je meteen een powerfull look. Win-win!

Schoudervolume

Fashion loves all things ’80. Ook schoudervullingen en andere puffy mouwen gaan we dit jaar weer terugzien.

Oversized broeken

De skinny jeans lijkt onder generatie Z behoorlijk op z’n retour te zijn en ook broekentrends laten ons zien dat het allemaal weer wijd(er) mag. Met oversized broeken maak je dit seizoen ook de blits.

Bron: L’officiel USA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws