Trend alert! Potato bruin is dé onverwachte kleur die je nu overal ziet 

Hoeveel items met deze tonen maken al deel uit van jouw garderobe?

potato bruin

Met het aanbreken van de maand maart komt de lente al aardig in zicht. We maken ons daarom op voor beter weer, maar ook voor nieuwe trends. En hoewel de meesten bij de lente aan vrolijke en wat uitgesprokene kleuren denken, wint juist een heel ander kleurenpaletten aan populariteit: meet potato brown.

Potato brown

Eerder schreven we al over de mint choco chip kleurencombinatie. Het samenspel van groen en bruin is helemaal hot and happening, maar ook bruin an sich gaan we dit seizoen veel terugzien. Potato bruin, om preciezer te zijn.

De medium bruine kleur staat goed bij elke huids- en haarkleur en maakt het daarmee een easy to follow trend. Potato bruin werkt bovendien voor elke gelegenheid, zeker wanneer je gaat voor een monochrome styling. Draag verschillende bruintinten voor een superchique en stylish look.

Combineren

Wat deze trend een ultieme favoriet maakt, is dat de opties eindeloos zijn. Dus ook als je niet voor een all brown outfit wilt gaan, kun je de kleur makkelijk combineren met items in andere kleuren.

Fashion
  • InStyle
  • BrunoPress, Instagram