Yay or nay: maakt de dunne wenkbrauw uit de 90's een comeback?

Gaan we afscheid nemen de volle en fluffy brow?

Bella Hadid

Vol, voller, volst was hoe het credo voor onze wenkbrauwen de afgelopen jaren luidde. Een setje volle wenkbrauwen á la Lily Collins en Cara Delevigne was wat we wilden, maar er is een nieuwe brow trend in town. Eentje die ons terugbrengt naar de gevreesde jaren negentig. Jep, flinterdunne wenkbrauwen zijn weer helemaal hot.

Skinny brow

Hoewel we er lange tijd niets van wilden weten, lijkt de dunne wenkbrauw een heuse comeback te maken. Niemand minder dan topmodel Bella Hadid heeft dit nieuwe tijdperk van de brow ingeluid. En we weten allemaal dat Bella de trends niet volgt. Nee, ze zet ze. Als we de brunette dit keer mogen geloven is de skinny brow weer terug van weggeweest.

Jaren negentig

Het is niet de eerste trend uit de jaren negentig die zijn weg vindt naar de 21e eeuw. Nee, er is de laatste jaren een heuse '90s revival aan de gang. Scrunchies zijn populairder dan ooit, Lady Di is ons grootste stijlicoon en we gaan de deur niet meer uit zonder een flinke laag lipgloss.

Queen of the '90s revival is zonder twijfel Bella Hadid. In de afgelopen jaren heeft ze al heel wat trends uit de jaren negentig nieuw leven ingeblazen. Zo verfde ze haar voorste lokken rood, verschijnt ze regelmatig met een glossy lip en brengt ze de double denim trend weer helemaal terug. Nu zijn ook de dunne wenkbrauwen dus weer aan de beurt. Heb jij je pincet al klaarliggen?

Beauty
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram