Koningin Máxima gebruikt déze lippenstift en ook jij kunt 'm scoren

Onze queen is net als andere royals fan van dit bekende merk.

koningin Máxima

Naast haar fabulous outfits weet Máxima ook wel raad met beautyproducten. Ze komt regelmatig met gestifte lippen voor de dag en kiest vaak voor een neutrale of roze kleur. Welk merk Máxima gebruikt? Dat zochten we voor je uit.

(In)zoomen

Al het thuiswerken (of ja, paleiswerken) het afgelopen anderhalf jaar leverde ons bijzonder veel inkijkjes in de werkkamer van koningin Máxima op. Royal fans lieten er bij iedere Zoom-meeting meteen een analyse op los. Welke foto's staan er in Máx kamertje? Welke tabbladen heeft ze openstaan op haar laptop? (Het antwoord: ze blijkt gewoon tussen het werken door te shoppen bij bol.com) En wat ligt er allemaal op het bureau van Hare Majesteit?

Op een van de vele thuiswerkdagen liet Máxima haar lippenstift op haar werktafel slingeren et voilà, flink inzoomen leerde ons om welk merk het precies moest gaan. Willen we weten natuurlijk, want als een lipstick goed genoeg is voor de koningin, verdient hij ook een plaatsje in onze toilettas.

Bobbi Brown

Aan het witte omhulsel van de lipstick was te zien dat het ging om een beautyproduct van Bobbi Brown Cosmetics, een lipstick uit de Extra collectie. Helaas konden we de kopse kant niet zien, dus of het gaat om een Extra Tint of een Extra Glow variant, blijft een raadsel. Wat we wel weten? De royally approved make-up is vriendelijk geprijsd – voor zo'n 36 euro koop je 'm bij de betere drogist.

Royal fans

De cosmetica van Bobbi Brown kent meer royal fans. Prinses Eugenie verklapte ooit dat ze de bronzer van het beautymerk 'briljant' vindt en hertogin Kate droeg op haar trouwdag de long-wear gel eyeliner van BB. En Bobbi zelf, de make-up artist achter het merk, heeft een kort lijntje met Meghan Markle. Máxima is dus in goed gezelschap!

Beauty
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram