Gespot: celebs zijn fan van deze jaren ’90 trend 

Ben jij al overtuigd?

Jaren '90 trend

De lente laat vandaag officieel van zich horen. Warmere temperaturen en zon is weer in ons midden en als je daar net als ons blij van wordt, wil je je waarschijnlijk hullen in een nieuwe stijl. Als het aan celebs ligt, however, gaan we binnenkort weer massaal aan deze jaren ’90 trend.

Celebs zijn fan

Geruite (Schotse) rokken, slip dresses en cargo broeken waren enorme favorieten in de jaren '90. En laatste genoemde lijkt een comeback te maken. Dat is tenminste als we een voorbeeld willen nemen aan onze favo celebs.

Als iemand niet bang is om trends uit de nineties te omarmen is het Bella Hadid wel. Het topmodel waagde zich eerder al aan de flinterdunne eyebrow trend en ook de cargo pants lijkt aan haar besteed.

Bella is niet de enige die is overtuigd. Onlangs werd ook Jessica Alba erin gespot tijdens een trip naar de grocery store in Los Angeles en ook Halle Berry is fan.

Dragen

Fashion trends uit de jaren '90 lijken regelmatig gerecycled te worden. Gingham zien we weer, denim short zijn al jaren here to stay en zelfs het korset wordt weer aangetrokken (thanks, Bridgerton). En dat de cargo pants terugkomt, hadden we ook wel kunnen voorspellen. In pandemietijden draait het om comfort en praktische keuzes. En dat het liefst een beetje fashionable. De cargo broek biedt het allemaal. Het is comfortabel en praktisch (want welke broek voor vrouwen heeft tegenwoordig nog zakken?!) en het ziet er mooi uit.

Je kunt eindeloos variëren met een cargo pants. Draag ‘m onder een blazer, combineer de broek met een turtleneck of oversized trui en maak de outfit af met een paar hakken of een set chunky boots. Wij zetten nog wat inspiratie voor je op een rijtje.

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress