Jaloezieën zijn een mooie toevoeging aan je interieur!

Een soort zonwering, wat bij je raamdecoratie hoort.

Jaloezieën zijn een mooie toevoeging aan je interieur!

Het is altijd leuk om wat nieuws toe te voegen aan je interieur, het kan daardoor nog meer compleet worden. Daarbij is het dan ook fijn als het een geheel is, ga daarom eens kijken welke jaloezie je aan kunt schaffen. Het is eigenlijk een soort zonwering, wat bij je raamdecoratie hoort.

Raamdecoratie

Wist je dat je horizontale en verticale stroken (ook wel lamellen genoemd) hebt? Enne, deze kun je in verschillende breedtes kopen. Het is daarom ook aan te raden om eens na te gaan wat je wel kunt gebruiken. Misschien ben je op zoek naar een bepaalde kleur, ook dat kan dan geregeld worden. Je kunt er echt alle kanten mee op, en zo kan de woonkamer of keuken toch net wat meer privacy krijgen die je wenst. Het is fijn als je ook ergens kunt zitten of staan zonder dat mensen direct bij je naar binnen kunnen kijken. Het mooie is dus dat je raamdecoratie kunt laten plaatsen die aan al je wensen voldoet.

Materiaalsoorten van jaloezieën 

PVC en hout zijn materialen die je bij jaloezieën onder andere tegen kunt komen. Misschien spreekt je dat wel aan en zeker als je van natuurlijk houdt, zijn houten jaloezieen op maat een mooie optie. Het kan net wat meer sfeer brengen en zo worden binnen en buiten ook meer een geheel. In het begin is het wellicht even wennen, maar je gaat er zeker geen spijt van krijgen als je deze keuze maakt. Hout is een mooi natuurproduct en daar kun je dan ook maar beter je voordeel mee doen als je toch nog wat voor de raam wil plaatsen.

Welke keuze jaloezieën maak jij?

Als je gaat rondkijken wat er allemaal kan met jaloezieën, dan kijk je je ogen uit. Het is namelijk erg veel waar je naar moet kijken, kleuren, afmetingen, materialen, prijzen en zo nog veel meer. Je komt er wel achter wanneer je je er in gaat verdiepen en dan krijg je vanzelf een beeld van hetgeen jij mooi vindt. Het gaat er om dat je wensen worden gerealiseerd, je krijgt hoe dan ook meer privacy als ze eenmaal worden geplaatst. Ook bepaal je zelf hoeveel zon er binnenkomt en wanneer. Kies daarom ook wat je mooi vindt en dan kun je je jaloezieën op maat laten maken en dan zelf plaatsen of je laat het doen, dat kan natuurlijk ook.

Lifestyle
  • Joshua Rawson-Harris