Blijkbaar ziet Ellen Pompeo nóg een seizoen van Grey's Anatomy helemaal niet zitten

De actrice achter Meredith Grey uit zich kritisch over de serie.

Grey's Anatomy

Met achttien seizoenen is Grey's Anatomy de langstlopende ziekenhuisserie ooit. Of er ook een negentiende seizoen gaat komen? Als het aan hoofdrolspeelster Ellen Pompeo ligt niet.

Zestien jaar lang

Door de jaren heen hebben we veel personages zien komen en gaan in Grey's Anatomy. Ellen Pompeo, die de rol van main character Meredith Grey vertolkt, is een van de weinige day ones die nog te zien zijn in de ziekenhuisserie. Al zestien jaar lang speelt ze in de show, en dat vindt ze meer dan genoeg. "Ik doe hard mijn best om iedereen ervan te overtuigen dat we moeten stoppen met Grey's Anatomy", liet ze weten aan magazine Insider.

Einde Grey's Anatomy

"Het voelt soms alsof ik degene ben die super naïef is en maar blijft zeggen: 'Wat gaan we doen en welke verhaallijnen gaan we vertellen?' En iedereen heeft dan zoiets van: 'Wat boeit het, Ellen? Het levert miljoenen dollars op'", vertelt Ellen aan Insider. Het is dus wel duidelijk dat Ellen achttien seizoenen van Grey's Anatomy meer dan genoeg vindt.

Eerder liet Shonda Rhimes, het brein achter de serie, al weten dat als Ellen wil stoppen, dit ook het einde betekent voor Grey's Anatomy. Zouden deze uitspraken van Ellen wellicht reden kunnen zijn tot het stoppen van de populaire ziekenhuisserie?

Achttien seizoenen

In de Verenigde Staten is het eerste deel van het achttiende seizoen al op de buis verschenen, het tweede deel volgt vanaf eind februari. Hoe het achttiende seizoen eindigt, is dus nog niet bekend. Maar het lijkt ons heel onwaarschijnlijk dat Grey's Anatomy zo abrupt ten einde komt. Het is afwachten tot ook wij in Nederland het achttiende seizoen kunnen bekijken. Wanneer de ziekenhuisserie op Videoland verschijnt, is nog niet bekend.

Lifestyle
  • Cosmopolitan, Grazia
  • Grey's Anatomy