Naast Big keert ook déze oude liefde van Carrie terug in de SATC-reboot

We gaan ‘m in meerdere afleveringen zien! 

Lees ook

In de eerste zes seizoenen van Sex and the City had Carrie meerdere serieuze liefdes. We zagen haar natuurlijk eindigen met Mr. Big, maar we zijn ook The Russian, Jack Berger (inderdaad, die van de post-it) en Aidan Shaw niet vergeten. En laatstgenoemde hoeven we ook helemaal niet te vergeten, want ook John Corbett keert terug in de reboot!

Carrie’s andere grote liefde

The word is out! In And Just Like That zal niet alleen Carrie’s grote liefde Big z’n opwachting maken, ook John Corbett kruipt weer in de huid van Carrie’s andere grote liefde Aidan Shaw. Dit deelde John gisteren met Page Six.

Met de krant deelde de acteur dat het “very exciting” voor hem is om zijn rol als Aidan weer op te pakken. “Ik vind al die mensen leuk en ze waren altijd aardig voor me”, lichtte hij toe. In hoeveel afleveringen we de ex-verloofde van Carrie gaan zien is nog niet helemaal duidelijk. “Ik denk dat ik te zien zal zijn in een paar”, vertelde John daar enkel over.

Zullen de creators van Sex and the City opnieuw voor verdeeldheid zorgen onder fans? Team Big of Team Aidan? Over de rol die Aidan in het leven van Carrie zal spelen is nog niets bekend.

Goede band met iedereen

Wat we wel weten is dat niet alle leading ladies terugkeren. Naast Sarah Jessica Parker als Carrie, zullen alleen Cynthia Nixon en Kristin Davis hun rollen als Miranda en Charlotte weer oppakken. Kim Cattrall bedankte voor de rol. Zij en Sarah Jessica zouden niet meer door een deur kunnen, iets wat John lijkt te verbazen. Zo deed hij uit de doeken dat hij nooit spanningen op de set opmerkte. “Ze waren altijd hartelijk”, herinnert John zich. “Ik heb de andere meiden leren kennen (Kim, Kristin en Cynthia, red.) want als je op je werk komt, moet je een paar uur wachten terwijl ze een scène afmaken, maar we hadden altijd leuke gesprekken en knuffelden. Ik heb er nooit iets over gehoord of gezien.”

Wanneer And Just Like That verschijnt is nog onduidelijk, maar wat ons betreft kan het niet snel genoeg. Want net als John zijn wij very excited, too.

Bron: Page Six | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook