Marie Claire's weekendtips

Van shoppen in flagshipstores tot must see films: dit wil je aankomend weekend niet missen! 

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Rewire Festival 

Houd je ervan om nieuwe muziek te ontdekken en hoeft het van jou geen overeenkomsten te hebben met de deuntjes uit de top 40? Dan zit je bij het muziekfestival Rewire goed. Tijdens de online editie van het Haagse festival komen verschillende genres aan bod. Van elektronische muziek tot new jazz en experimentele pop.

Wanneer:
6 tot en met 9 mei

Miccy’s shop

Op 18 maart opende Westfield Mall of the Netherlands haar deuren. Een winkel die absoluut een bezoekje waard is, is de flagshipstore van Miccy's. In de store vind je prachtige en unieke oorbellen: van een glinsterend bakje popcorn tot elegante zeemeerminstaarten. De luxueuze winkel is bovendien ook een ware must see. De 3D-geprinte struisvogel- en apenbeelden, neon signs en marmeren handgemaakte wandlampen trekken zeker de aandacht.

Wanneer:
Ma: 11:00 - 20:00 uur
Di t/m za: 10:00 - 20:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur

Waar:
Liguster 202
2262 AC Leidschendam

Moederdag brunch

Moederdag staat voor de deur. Heb jij nog geen plannen om deze dag te vieren met je moeder? Dan heeft het Waldorf Astoria Amsterdam iets leuk. In samenwerking met ballerina Igone de Jongh komen ze met een Afternoon Tea die in het teken staat van tien wereldberoemde balletvoorstellingen. Denk aan stukken als de Notenkraker en Het Zwanenmeer. Geniet samen met je moeder van hartige en zoete hapjes en kijk via een QR-code naar de dansante inleiding op de Afternoon Tea, opgevoerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. Op prachtige wijze presenteert De Jongh de Afternoon Tea.

Wanneer:
Vanaf 9 april beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur

Kijktip: Promising Young Woman

Cassie (Carey Mulligan) had een glansrijke toekomst voor zich, maar door een tragische gebeurtenis in haar leven is ze uit op wraak. Overdag werkt ze als barrista. 's Nachts leidt ze een dubbelleven. Ze is slim, verleidelijk en sluw. Lukt het Cassie om het verleden te wreken? De film van Emerald Fennel werd genomineerd voor maar liefst 5 Oscars, waaronder Beste film en Beste actrice. De film won een Academy Award voor Beste script.

Waar:
Prime

Lifestyle
  • Miccy's, Rewire, Waldorf Astoria Amsterdam, Prime
  • BrunoPress, Instagram