Dit is de it-bag du moment

Tijdloos en chic! 

it-bag

Langzaamaan gaat de maatschappij stapsgewijs weer wat meer open. En niets is ready for re-entry zo goed als een nieuwe handtas. Modehuizen als Chanel, Dior en Givenchy bevredigen al jaren onze hand bag needs, maar ook het merk The Row is een serieuze speler geworden.

Fashion twins

De tassen van The Row, een merk opgericht door minimalist lovers Mary-Kate en Ashley Olsen, zijn subtiel, tijdloos en klassiek. Sinds de tweeling het merk oprichtte in 2006 focussen ze zich op de beste materialen en onberispelijke details voor hun items.

Het is niet de eerste keer in Hollywood dat een acteur of actrice een eigen brand opzet, maar de Olsens zijn is erin geslaagd om nog altijd relevant te zijn in de mode-industrie. Het was niet de populariteit van de voormalig actrices waar het minimalistische duo op teerde, maar prachtige designs die ervoor zorgen dat het merk nog altijd telt.

Spotted 

The Rows handtassen lijken de it-bag van dit moment. De chique tas, waarvoor je een groot deel van je maandsalaris moet neerleggen, lijkt een steeds grotere fan base te krijgen. Onder anderen Chrissy Teigen, Kendall Jenner en stylist Monikh Dale werden onlangs gespot met een tas van de Olsens. De neutrale lijnen, minimalistische stijl en goede kwaliteit maken de tassen items die jaren meegaan en niet passé worden. Tijd voor een love affair met de elegante tassen van The Row.

Benieuwd geworden welke it-bag Kendall Jenner heeft? Snappen we! Je ziet 'm HIER.

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram