Marie Claires beautynieuws: geuren, kleuren en een lipstick-app

Beauty editor, Marjolein Vermeij, zet de nieuwst producten voor je op een rij.

Nieuwe geuren, kleuren en texturen én: een app die je helpt de perfecte liptint te vinden. Marie Claires beauty editor, Marjolein Vermeij, zet de nieuwst producten voor je op een rij.

1. Versgeperst

De bergamotolie in deze limited edition van Acqua di Parma wordt gewonnen door een speciale ambachtelijke techniek uit Calabrië. Versgeperst dus extra fris.

2. Scan & match

Chanel lanceert de app ‘Lipscanner’. Je scant de kleur waarnaar je op zoek bent – bijvoorbeeld op een foto of van een bloemblaadje. De app vindt de matching kleur en je kunt ’m meteen virtueel proberen. Leuk en easy!

3. Zomerbriesje

Guerlain voegt twee zomeredities toe aan de Aqua Allegoria-lijn. Flora Salvaggia is een mix van wilde bloemen, zoals jasmijn en viooltjes, Nettare di Sole een wat zoete cocktail met magnolia en bergamot.

4. Facial voor thuis

Verschillende typen zuren – AHA, BHA én PHA – doen wonderen voor je huid. Deze facial uit een tube zorgt voor een egale huidtextuur, vermindert pigmentatie en verwijdert dode huidcellen.

5. Lekker voor je lijf

De laboratoria van Sisley werkten voor hun nieuwe bodycream samen met experts op gebied van vetweefsel. De crème voedt je huid en maakt hem vooral steviger en gladder.

6. Pareltje uit Polen

The Coucou Club haalt de leukste merken van over de hele wereld naar Nederland. Nieuwste vondst: het Poolse Oio Lab. Fijne producten met compacte ingrediëntenlijstjes, die resultaat beloven.

7. Goeie lak

De nagellakjes van & Other Stories bestaan zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten. Zoals een rode zee-alg rijk aan calcium en magnesium. Goed voor je nagels, beter voor het milieu.

8. Liquid-to-cream

De nieuwste skincare van Giorgio Armani is een lichte fluid die bij het aanbrengen verandert in een volle, voedende crème. Hét recept voor een mooie glow.

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws