Win: een verzorgde overnachting voor twee t.w.v. €265 georganiseerd door MADE.COM

Het historische Kerkje 1621 is getransformeerd tot een plek om van te dromen.

Het openingsplan van de overheid loopt volgens plan, wat betekent dat er langzaamaan steeds meer kan. Denk aan terrassen die langer open mogen blijven én waar je zelfs een hapje kunt eten. Maar het is ook weer toegestaan om te reizen. Enne, daar heeft Marie Claire in samenwerking met MADE.COM iets leuks op bedacht. Want je maakt nu kans op een volledig verzorgde overnachting voor twee, t.w.v. €265, in het historische Kerkje 1621.

MADE.COM

Nog niet bekend met MADE.COM? Zij bieden high-end interieur designs aan, zonder een te hoog prijskaartje. Zodat je het huis van je dromen kunt creëren. Dankzij hun in-house designteam, werken ze rechtstreeks samen met de beste makers, leveranciers én onafhankelijke designers, die allemaal de visie van MADE.COM delen. Hoe ze deze high-end items voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden? Dit komt omdat ze niet met onnodige tussenpersonen werken, kleine hoeveelheden produceren en constant inspelen op de behoefte van de consument. Een duurzame manier van ontwerpen dus!

Kerkje 1621

MADE.COM heeft samen met Heilige Nachten een oude kerk, 'Kerkje 1621' (Hoornsterzwaag, Friesland), omgetoverd tot de perfecte overnachtingsplek. Het afgelopen jaar heeft Heilige Nachten al meerdere kerken getransformeerd tot een onvergetelijke slaapplek op een unieke locatie in Nederland. Hiermee wordt het prachtige religieus erfgoed tegelijkertijd gered van leegstand en verval.

Dankzij MADE is het kerkje in Friesland volledig ingericht met items van hun nieuwste collectie, waardoor de sfeer heilig is en de overnachting er eentje is om nooit meer te vergeten. Het kerkje heeft een volledige makeover gekregen, zo is het geschilderd in de favoriete kleuren van MADE en ingericht met items uit de nieuwe collectie (met behulp van een paar oude bekenden). En in combinatie met het historische interieur, denk aan glas-in-loodramen, de oude balken en de ronding van het plafond, heeft MADE een betoverend contrast gecreëerd. Enne, jij maakt nu kans op een volledig verzorgde overnachting voor twee in dit historisch kerkje.

Tekst gaat verder na afbeeldingen.

Winnen

Wil je kans maken op deze unieke overnachting georganiseerd door MADE.COM? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom en met wie jij graag een weekendje in het historische Kerkje 1621 zou willen overnachten. De datum waarop je in het historische kerkje kunt verblijven is in overleg met de winnares. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 18 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnares, dan vervalt de prijs.

Beeld: MADE.COM

Laatste nieuws