Marie Claires weekendtips

Van een podcast over de AIVD tot een bijzondere ontmoetingsplek in een bloemenbar.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomende pinksterweekend niet missen.

Bloom Bar

Op zoek naar liefde, een gesprek of wil je een vriendschap weer nieuw leven in blazen? Ga dan naar Bloom Bar, een initiatief van Mooiwatbloemendoen.nl. Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouderen, singles en alleenstaande kwetsbaren. En om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, kun je naar deze bijzondere ontmoetingsplek.

Wat je kunt verwachten? Na een korte intake word je geplaatst bij een bloem die past bij jouw wens. Op zoek naar liefde? Dan krijg je een plekje bij de vurige rode roos. Toch liever een maatje? Dan is de gele zonnebloem jouw bestemming aan tafel. Voor de twijfelaars: nee, het is niet een clichématig datingprogramma. Wat het dan wel is? Een bloeiend hof waar ontmoetingen plaatsvinden, uiteraard geheel coronaproof. Enne, niet alleen jij kunt je aanmelden. Vind je dat je vriendin, oma, buurman of nicht ook wat liefde en aandacht kan gebruiken? Neem deze dan vooral mee en laat de rest maar aan het lot én de Bloom Bar over.

Wanneer:
Donderdag 27 mei t/m zaterdag 29 mei | Van 12.00 tot 20.00 uur (do/vr) en van 12.00 tot 18.00 uur (za).

Waar:
Singelkerk
Herengracht 431, Amsterdam

2. Podcastplezier: De dienst

In deze podcast van en over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst kruipt Liesbeth Rasker in de huid van een medewerker van de AIVD. Al luisterend doorloop je met haar de basistraining, terwijl ze een (fictieve) terroristische dreiging onderzoekt. Serieus spannend.

Sterren kijken

Het bestuderen van de stand van de maan, sterren en zon is hot. Het ene Insta astro-account na het andere popt op en maankalenders en -journals zijn niet aan te slepen. Taschens koffietafelboek Astrology. The Library of Esoterica is een mooie in het lijstje. Het gaat in op het ontstaan van Westerse astrologie met meer dan vierhonderd mooie, inspirerende afbeeldingen. Met recht een showpiece!

Bron: Jessica van Zanten, Mooiwatbloemendoen.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram, Spotify

Laatste nieuws