Deze pastelkleur wil je deze zomer toevoegen aan je garderobe 

Hello sumervibes! 

pastelkleur

In de lente waren er meerdere kleuren die gezien mochten worden. Zo hulden we ons in bubblegum-roze en potato bruine items. Nu de zomer eraan komt is het opnieuw tijd voor een wardrobe refresh. En de pastelkleur die je daar zeker in op wilt nemen deze zomer is pastelgroen.

Voor elke gelegenheid

Pastel green is de perfecte kleur om de overgang van de lente naar de zomer te vieren. Het is luchtig, fris en fashionable en het is een kleur die eigenlijk naar elke gelegenheid gedragen kan worden. Naar kantoor (hopelijk kan dat binnenkort weer), naar een feestje of naar het strand. You name it!

Dragen

De kans is groot dat je de kleur al op social media spotte. Op TikTok om precies te zijn. Gen Z’ers hebben pastelgroen al in hun hart gesloten en in hun garderobe opgenomen. Ook op Instagram sieren items in deze kleuren onze feed. Niet heel gek, want de kleur is prachtig en versatile.

Als top, als jumpsuit, als jurk of een monochrome combinatie. De kleur zorgt al snel voor een goed gestylede look. Het zachte groen gaat goed samen met andere pastels, of maakt een basic look chic en levendig.

Fashion
  • L'officiel USA
  • BrunoPress, Instagram