Phoebe Dynevor doet boekje open over Bridgerton seizoen 2

De actrice verklapt hoe de Duke of Hastings toch aanwezig is in het tweede seizoen.

Phoebe Dynevor

Regé-Jean Page mag dan niet meer in het tweede seizoen van Bridgerton verschijnen, wij zullen de Duke of Hastings altijd in ons hart houden. En gelukkig hoeven we het niet helemaal zonder hem te doen, óók niet in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie. Dat verklapt zijn tegenspeelster Phoebe Dynevor.

Anthony Bridgerton

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor marriage.

Er is echter een probleem: de oudere zus van Anthony's verloofde is niet zo'n fan van hem en keurt het huwelijk tussen de twee dan ook stellig af. Naarmate ze Anthony beter leert kennen, wordt ze echter steeds minder afkeurend. Sterker nog: ze krijgt zelfs gevoelens voor de knappe en charmante Bridgerton. Oeh la la...

Duke in seizoen 2?

Het nieuws dat Regé-Jean niet terug zal keren in het nieuwe seizoen van Bridgerton, sloeg bij fans in als een bom. Toch betekent het niet dat we de Duke helemaal moeten missen, zo verklapt Phoebe Dynevor in een interview met The Wrap. "Ik denk dat we het nog wel heel vaak over hem zullen hebben", weet de actrice te vertellen. "En ik denk dat we de baby gaan zien. We focussen nu gewoon meer op haar (Daphnes, red.) relatie met de Bridgerton-familie."

Hmm, wij houden hoop op een kleine verschijning van de knappe Duke (gewoon even vijf minuten en we're happy). Hoe dan ook wordt het weer een geweldig seizoen, als we Phoebe mogen geloven. "Op de lange termijn is dat de joy van de show, dat we zien hoe deze verschillende liefdesverhalen verlopen", vertelt ze. "Geen seizoen is hetzelfde en ze hebben een ander soort excitement." De actrice vertelt dat de nieuwe seizoenen allemaal erg anders en magisch op hun eigen manier worden. Can't wait!

Misschien ook voor jou:
Wil je zien: deze films en series kun je in de maand juni streamen
Lifestyle
  • Grazia
  • Bridgerton