Last van maskne? Met deze tip is dat verleden tijd

Met deze gouden tip kun je het verminderen én zelfs voorkomen.

maskne

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we ons in een rap tempo moesten aanpassen aan het "nieuwe normaal". De 1,5 meter regel werd ingesteld, je mag geen handen meer schudden en er is een mondkapjesplicht. Enne, dat laatste zorgt bij velen voor veel problemen. Denk aan een onzuivere of geïrriteerde huid, ook wel maskne genoemd. Ook last van dit fenomeen? We've got your back! Want met deze gouden tip kun je het verminderen én zelfs voorkomen.

Serum

De oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid, door het dragen van een mondkapje, te verminderen en zelfs te voorkomen? Het BeYOUty serum van hannah! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat en is geschikt voor iedere huidtint. Hoe dit kan? Het serum bevat verschillende, effectieve ingrediënten die de kern van je huidprobleem op de juiste manier aanpakt. Good to know: het serum is trouwens ook geschikt voor een gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Dankzij de combinatie van de ingrediënten cannabidiol (voedt en beschermt de huid), niacinamide (versterkt de huidbarrière) en ferulic acid (heeft een antioxidatieve werking), zorgt het serum ervoor dat je talgklierfunctie in balans wordt gebracht en dat het je huid kalmeert waar nodig. Het resultaat? Onzuiverheden en de gevolgschade hiervan zullen zichtbaar verminderen. Daarnaast zorgen de ingrediënten voor een krachtig huidherstel én heeft het ook nog eens een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces. Sounds good, right?

Pigmentvlekken

Een van de meest voorkomende problemen bij huidbeschadigingen, is dat de beschadiging een rode of zelfs blijvende vlek achterlaat. Maar wist je dat het hoge percentage niacinamide dat in het BeYOUty serum zit, een oplichtende werking heeft? Superfijn dus als je last hebt van pigmentvlekken en/of pigmentverstoringen. En mede dankzij cannabidiol kan je huidtint egaal en vlekkeloos worden.

Wat ferulic acid dan doet? Deze krachtige antioxidant helpt de weerstand van je huid te verbeteren tegen schadelijke invloeden. Denk aan luchtvervuiling, UV- of infraroodstraling en mondkapjes. Je huidbarrière wordt uiteindelijk versterkt, waardoor je zichtbare lijntjes kunt tegengaan. Het serum heeft een kalmerende werking, maakt de huid weerbaar, gaat irritaties en vochtverlies tegen en vermindert jeuk. Wil je hebben dus!

Geduld is een schone zaak

“Het gehele traject van idee tot het product daadwerkelijk in handen duurt zo’n 9 maanden. Bij iedere productontwikkeling zetten we als het ware een nieuw hannah “kind” op de wereld. Bijzonder trots zijn we dan ook op het BeYOUty Serum en de prachtige resultaten die we hiermee kunnen bereiken voor de huid. Toen vorig jaar de hele wereld ineens op z’n kop stond en mondkapjes een plicht werd, zagen wij een nieuw huidprobleem ontstaan. Mensen die nooit last hebben van onzuiverheden en irritaties kregen dit ineens rondom mond en kin wel. De zogenoemde maskne. Met diverse producten zoals de Prepare Potion, Pro Active Mask, SebuPure en Overnight Cream kunnen we dit huidprobleem goed aanpakken, maar een aanvulling hierop met een zeer geconcentreerde ingrediëntenmix stond hoog op de wishlist. Al snel ontstond het idee van een serum en tijdens de ontwikkelfase zagen we niet alleen mooie resultaten bij maskne, maar ook vervelende huidongemakken zoals roodheid, vochttekort, huidbeschadigingen en -irritaties knapten direct op. Dat de samenstelling een positieve werking heeft om huidveroudering te vertragen, het zelfs geschikt is voor de gevoelige huid ter kalmering en bij iedere huidtint inzetbaar is, maakt het BeYOUty Serum een huidverbeterende multitasker. Hopelijk zijn we op termijn wel af van die mondkapjes, het BeYOUty Serum is dankzij de breed inzetbare werking absoluut een blijvertje!” aldus Monica van Ee, directeur hannah Skin Improvement.

Benieuwd geworden naar het BeYOUty serum van hannah? Snappen we! Klik hier voor meer informatie.

Beauty
  • MC x hannah
  • Anna Shvets