5 haaraccessoire trends om deze zomer nog uit te proberen

Hier gaan we deze zomer geen genoeg van krijgen.

Met haaraccessoires zit je altijd goed, ook in de zomer van 2021. Niet alleen stylish – het is de perfecte finishing touch voor onze geliefde summer dresses – maar ook praktisch. Op tropische dagen kun je je plakkerige lokken er immers mee uit je gezicht houden, want die struggle is real. Dit zijn de beste on-trend zomerlooks voor je haar.

Zomer haaraccessoires

Experimenteren met onze garderobe doen we regelmatig. Onze haarstijl laten we echter vaak voor wat het is. Hoogtijd om dat eens over een andere boeg te gooien. Haaraccessoires zijn namelijk de manier om je outfit een sparkling finishing touch te geven deze zomer, zonder dat je er echt groots voor hoeft uit te pakken. Van claw clips tot sjaals tot scrunchies. Take a look!

Claw clips

Wie houdt er nu niet van een goede throwback haarstijl? We know we do. De haarklem uit de nineties siert deze zomer de manen van veel vrouwen. Het ziet er casual en stijlvol uit. De veelzijdigheid ervan maakt het dan ook een geliefde accessoire voor deze zomer. Chic feestje? Met een claw clip zit je goed. Dagje naar het strand? Ook dan sla je de plank niet mis met een dergelijke haarklem. Hailey Bieber is in ieder geval al overtuigd.

Haarsjaals

In het voorjaar dook de sjaal voor in het haar al op en deze zomer blijkt de trend nog altijd in te zijn. Netjes geknoopt rondom je haar, in je haar gevlochten of geheel over je haren. Je kunt de sjaal op tig manieren dragen.

Haarbanden

Een makkelijkere manier om je haar uit je gezicht te houden is er bijna niet dan met de haarband. Bovendien kan het je outfit instantly wat chiquer maken.

Haarspeldjes

Haarspeldjes mogen weer gezien worden! Met de trend uit de nineties kun je het zo bold maken als je zelf wilt. Van felle kleuren, tot parels, tot dikke exemplaren die extra opvallen.

Scrunchies

Sinds de scrunchie eind 2010 terugkeerde hebben we nog altijd geen afscheid genomen van het accessoire. Of dat deze zomer dan wel gaat gebeuren? Zeker niet. De scrunchie is nog altijd een geliefd accessoire.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws