In de koffer: deze items mogen niet ontbreken tijdens een zonvakantie

En ze passen allemaal in je handbagage. 

In de koffer: deze items mogen niet ontbreken tijdens een zonvakantie

Pakken voor een zonvakantie is niet altijd makkelijk, zeker niet als je enkel met handbagage reist en al je items in een carry-on moeten passen. Tuurlijk denk je heus wel aan de absolute reisbenodigdheden: paspoort, telefoon en medicijnen. Maar wat mag daarnaast niet ontbreken in je koffer?

De zonbescherming van Colorescience

Natuurlijk nemen we een zonbescherming mee als we op vakantie gaan, maar je SPF-game mag je best naar een hoger niveau tillen. Wij tippen graag het merk Colorescience, alle producten van Colorescience zijn 100% mineraal en zijn voorzien van SPF. Neem nu de lipgloss van het merk. Niet alleen voorziet die je lippen van een mooie tint, maar het bevat ook een zonbescherming. De (getinte) Face Shields met SPF 50 bieden op hun beurt zo'n mooie, natuurlijke dekking dat je je foundation spontaan achterwege kan laten. Voorkom schade aan je huid, terwijl je er tegelijkertijd geweldig uitziet! Jouw huid verdient alleen het allerbeste.

Motion 300 speaker van soundcore

Op vakantie wil je ook kunnen genieten van fijne muziek. De Motion 300 speaker van soundcore is een fijne, compacte speaker. De speaker mag dan klein zijn, maar het biedt draadloos geluid met een hoge resolutie. Dit heeft de speaker onder andere te danken aan z'n adaptieve technologie die zich automatisch aanpast aan de richting van de luidspreker. Daarnaast gaat-ie met een batterijduur van 13 uur lekker lang mee.

Head & Hair Heal Sooting Scalp Serum van Maria Nila

Head & Hair Heal Sooting Scalp Serum van Maria Nila.

Zeker op een zonnige bestemming krijg je hoofdhuid best wat te voorduren. Verzorg je hoofdhuid daarom met het Head & Hair Heal Soothing Scalp Serum van Maria Nila. Het serum zit boordevol actieve ingrediënten zoals Aloë Vera-extract en hyaluronzuur om de jeukende, schilferige en geïrriteerde hoofdhuid te behandelen.

De Nuvola-tas van Furla

Afgebeeld: Furla Nuvola Shoulder Bag L.

Op vakantie gaan, doen we natuurlijk het liefst in stijl. Kun jij nog wel een nieuwe handtas gebruiken die goed bij het seizoen past, maar die ook volgend jaar én haar jaar daarop nog steeds on trend is? Dan ziet je goed met een Nuvola-tas van Furla. De tassen zijn verkrijgbaar in hobotassen, buckets en schoudertassen van soepel leer in verschillende kleuren.

Swimwear van Marie Jo

Tinjis Swimsuit van Marie Jo.

Heb jij nog nieuwe zwemkleding nodig? De zwemkleding van Marie Jo is ideaal voor iedereen die op zoek is naar elegante zwemkleding die er net even wat anders uitziet dan de reguliere modellen. Onze favoriet: Marie Jo's Tinjis Swimsuit in een gouden olijfkleurige tint.

Een zonnebril van Silhouette

De Titan Minimal Art Cosmic zonnebril van Silhouette.

Een zonnebril dient natuurlijk niet alleen als modestatement, maar ook om je ogen te beschermen tegen Uv-straling. Een must op vakantie, dus. Onlangs lanceerde het brillenmerk Silhouette hun nieuwe collectie: de Titan Minimal Art Cosmic, geïnspireerd op de retroglamour van de jaren 1960 en 1970. Verkrijgbaar in vier kleuren en dankzij het gewicht van amper 2 (!) gram is-ie zo goed als gewichtloos.

Sandalen van Famolare

De Famolare sandalen.

Ook onmisbaar tijdens een zonvakantie: open schoenen. Ben je op zoek naar een wat retro-sandaal? Dan zit je goed bij Famolare, een label dat bekend staat om zijn 'golvende' rubberen zolen. Ook fijn: duurzaamheid staat hoog in het vaandel van het schoenenmerk. Alle fabrikanten bevinden zich nog geen 5 kilometer van elkaar af om de ecologische voetafdruk laag te houden en alle sandalen worden lokaal gemaakt.