Deze luchtige zomerjurk wil je aan je garderobe toevoegen

De zwierige jurk is momenteel een hit op Instagram.

Hoewel de regen ons momenteel nog geen zomergevoel geeft, is er toch de hoop dat we binnenkort toch meer van de zon gaan zien. Dito voor de warmere temperaturen. Wij maken ons in ieder geval sunshine ready. Een manier waarop je dat kunt doen is met een wardrobe refresh. De jurk die je in dat geval zeker in je garderobe wilt opnemen? Deze fijne luchtige jurk van River Island.

De jurk

Aan River Islands Studio Collectie de eer om dit seizoen met een hebberigmakende jurk te komen. De jurk is een zwierig exemplaar in een prachtig oranjerode roestkleur and has summer written all over it. De ballonmouwen geven de jurk een speelse uitstraling en de kleur voorziet de jurk van elegantie. De jurk rijkt niet tot de grond, dus je schoenen komen zeker tot z'n recht onder het kledingstuk.

De Rust Ri Studio Cotton Oversized Dress is er eentje om op te nemen in de garderobe. Voor 80 euro kun je de jurk bemachtigen, die nog altijd op voorraad is. Is de roestkleur niet helemaal jouw ding? Dan is het oversized item ook nog verkrijgbaar in zacht paars.

Stylingtip: draag de jurk met gouden oorringen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws