Aha! De reden waarom je make-up altijd met je handen moet aanbrengen

Berg die kwasten maar vast op!

make-up

Heb jij ook een mandje vol met make-up kwasten om je concealer, foundation en oogschaduw mee aan te brengen? Berg deze dan gauw op, want je hebt je kwasten niet langer nodig.

Handen

Pat McGrath, één van de bekendste visagistes ter wereld weet bijna alles over make-up. Volgens haar kun je het het beste met je handen aanbrengen en dit is waarom.

In een interview met website PureWow verklapt de visagist haar beautyhacks en geeft ze haar gouden tip als het gaat om het aanbrengen van make-up. Wat blijkt? Volgens Pat moet je make-up gewoon lekker met je blote handen aanbrengen. Ze heeft er een argument voor: "De warmte van je hand zorgt ervoor dat al je make-up, van foundation tot oogschaduw, iets romiger wordt van structuur. Daardoor kun je je make-up beter aanbrengen en versmelt het ook beter met je huid."

Zo ga je te werk

Volgens Pat McGrath is het heel simpel hoe je de make-up aan brengt. Je moet de make-up eerst een beetje verdelen op de rug van je hand. Bij poeders hoeft dit natuurlijk niet. Vervolgens neem je steeds een beetje make-up en breng je het aan op je gezicht. Doe dit deppend en kloppend en probeer vegen te vermijden voor het meest natuurlijke effect. Laat die kwasten dus eens wat vaker staan! Thank us later!

Beauty
  • Beau Monde, Pure Wow
  • iStock