Marie Claires weekendtips

Van een workshop script schrijven tot speciaalbiertjes proeven.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Boom Chicago Comedy Festival

Gek op comedyshows? Dan moet je dit weekend in het Rozentheater zijn. Daar organiseert Boom Chicago een festival met nationale en internationale comedyacts. Ook kun je er workshops volgen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop script schrijven. Oh, en neem vooral je internationale vrienden mee, want de meeste shows en workshops worden in het Engels gegeven.

Wanneer:
24 juli t/m 1 augustus

Waar:
Amsterdam

De Tilburgse Kermis

In Tilburg staat-ie weer: de Vakantiekermis. Een 'echte' Tilburgse kermis is het helaas niet helemaal. Zo kan de geliefde Roze Maandag niet doorgaan, maar de rest van het festijn vindt in aangepaste vorm wel plaats. Maak een ritje in de tig attracties, of geniet van de lekkere snacks.

Wanneer:
T/m 25 juli

Waar:
Tilburg

Tapt Festival

Als je gek bent op biertjes, lekker eten en fijne muziek, dan ben je bij het Tapt Festival aan het juiste adres. Tijdens de Biergarten editie kun je bijzondere bieren proeven, chillen met vrienden of spelletjes spelen aan een gereserveerde tafel.

Wanneer:
23 t/m 25 juli

Waar:
Amsterdam

Bron: Tapt Amsterdam, Boom Chicago Comedy Festival, Tilburgse Kermis | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook