Wauw! Met de iPhone 12 Pro Max maak je de mooiste foto's op vakantie

Perfect voor als je een mooi of bijzonder moment wilt vastleggen.

iPhone 12 Pro Max

Na een onzekere corona-periode lijkt het erop dat we kunnen uitzien naar een vakantie met minder beperkingen. Dat is fijn, want nu voelen we ons weer vrijer en mogen we weer meer activiteiten ondernemen. De vakantieperiode ziet er dan ook goed uit, ongeacht wat de vakantiebestemming is. Lekker languit in een comfortabele ligstoel op je eigen balkon, of toch uitgestrekt op een strandlaken op een tropische plek. Wat je ideeën en wensen ook zijn, een beetje voorpret hoort er helemaal bij en is de perfecte voorbereiding.

'Shop until you drop'

Lekker naar de stad om spulletjes te kopen die je wilt gebruiken tijdens je vakantie. Een mooi badlaken, fijne teenslippers, een bikini, zonnebrandcrème en een zomerjurk zijn van die typische benodigdheden die op vrijwel ieder vrouwen-lijstje voorkomen. En wat dacht je van een zomerhoed, een zomers parfum met kokos of een setje mini’s van je favoriete verzorgingsproducten.

Na een periode vol beperkingen is deze vakantie eigenlijk best bijzonder. Het mag duidelijk zijn dat we dit allemaal graag intens willen beleven. Niet alleen je eigen vakantie, maar ook die van je familie, vrienden en buren. Wat gaan zij eigenlijk doen tijdens hun vrije dagen? Het is leuk om elkaar op de hoogte te houden via sociale media. Dus geniet ervan, maak en deel foto’s en stuur regelmatig een berichtje. Is je huidige mobiele telefoon daar niet echt voor geschikt, overweeg dan of een nieuwe smartphone in je vakantiebudget past in combinatie met sim only.

Genieten van de gewone dingen

Als je tijdens de coronaperiode veel thuis bent geweest, dan is het niet raar als je tijdens je vakantie ineens merkt dat je geniet van gewone dingen. Een kleurrijk boeket, een prachtige zomerdag aan het water, of een goede kop koffie met heerlijke appeltaart. Dit zijn mooie momenten die het waard zijn om vast te leggen voor jezelf, of om te delen met een ander.

Is dit niet goed haalbaar met je huidige telefoon? Zoek dan naar een smartphone bijvoorbeeld bij hollandsnieuwe waar je makkelijk en snel goede foto’s en filmpjes mee kunt maken. De iPhone 12 Pro Max is daar een mooi voorbeeld van. Deze iPhone heeft naast een hoofdcamera ook nog een groothoekcamera en een telelenscamera. Het resultaat zijn mooie kleuren, scherpe beelden en prachtige portretten. ’s Avonds een foto maken bij het kampvuur?

Spontaan goede foto's maken

Als je een mooi of bijzonder moment wilt vastleggen, dan moet je snel zijn. Er is immers niets leuker dan een onverwachte spontane foto van iemand die je dierbaar is. Zonder voorbereiding foto’s maken gaat het beste met een smartphone met een goede camera. Kies je voor de iPhone 12 Pro, dan is het klikken en klaar. Dankzij het pro‑camera­systeem met automatische beeld­stabilisatie, een geavanceerde rode-ogen­correctie en de brede kleurenregistratie mag je ervan uitgaan dat een foto die wordt genomen met de iPhone 12 Pro Max gewoon altijd lukt. Met de ingebouwde App kun je daarna de foto meteen delen of toch bewaren om te bekijken, te sorteren of te bewerken.

Lifestyle
  • Josh Kobayashi