Zo koop (en verkoop) jij je iPhone op een milieuvriendelijke manier

Met een paar eenvoudige stappen is het heel simpel

Zo koop (en verkoop) jij je iPhone op een milieuvriendelijke manier

We zijn het al wel gewend met kleding – dingen tweedehands aanschaffen omdat dit beter is voor het milieu. Maar dit kun je tegenwoordig ook doen met je iPhone. Het kopen en verkopen van je iPhone kan op een hele veilige en milieuvriendelijke manier.

Refurbished iPhones

Het kopen of verkopen van een refurbished iPhone kan nog wel eens spannend zijn, omdat het altijd de vraag is hoe je telefoon uiteindelijk bij je thuis aankomt. Is deze wel helemaal in de staat waarin je gehoopt had? Is hij niet kapot? En natuurlijk is een onbetrouwbare site ook een grote angst. Straks lever je de iPhone in die je wilt verkopen en hoor je vervolgens niks meer terug.

Refurbished iPhone kopen

Je kunt tegenwoordig op een betrouwbare manier refurbished iPhones in allerlei soorten en maten aanschaffen. Je hebt iPhones die nog geen 200 euro kosten – erg fijn voor als je toch iets minder te besteden hebt – maar ook de nieuwste modellen zoals de iPhone 14 Pro. Ook kun je gewoon een iPhone kopen die helemaal niks mankeert en een batterijcapaciteit heeft van 100 procent, te vinden in de Premium-series. Hierbij kun je simpelweg kiezen voor een geheel nieuwe batterij of een standaard batterij.

iPhone veilig verkopen

Je kunt niet alleen een iPhone aanschaffen, maar je kunt daarnaast je iPhone verkopen zonder gedoe. Het is heel erg makkelijk, superveilig en je hoeft je niet druk te maken over het milieu. Je genereert op deze manier namelijk 78 procent minder uitstoot dan bij een nieuwe smartphone. Dit geldt voor alle refurbished toestellen. Zonder problemen kun jij hier je nieuwe telefoon aanschaffen – en dan direct je oude ook verkopen. Je krijgt ook nog eens twee jaar garantie op je toestel, wie wil dat nou niet? Tegenwoordig kopen en verkopen we onze kleding ook via verschillende websites, dus waarom ook niet onze telefoons op een veilige en betrouwbare manier?

Lifestyle
  • Unsplash