Wait, what? Keert Samantha dan tóch terug in de SATC-reboot? 

De makers hadden wat interessants te zeggen over het personage van Kim Cattrall. 

De opnames van And Just Like That zijn momenteel in volle gang en de foto’s van de set doen ons nu al hunkeren naar de serie. Een groot gemis blijft alleen wel Samantha Jones. Al is het nog maar de vraag of we haar écht niet meer gaan terugzien.

Tweede seizoen

De Sex and the City-reboot is nog niet uitgezonden, maar er doen nu al geruchten de ronde dat er een tweede seizoen komt van de revival. En dat is goed nieuws, want de makers zouden Samantha graag in het tweede seizoen terug willen schrijven, zo onthult een senior medewerker van de show aan Daily Mail.

Michael Patrick King (de uitvoerend producent, regisseur en schrijver) en Sarah Jessica Parker hebben plannen voor een tweede seizoen”, vertelt de bron. “Er waren wel zorgen dat mensen Kim zouden missen en zich niet verboden zouden voelen met de show, maar tot nu toe is de respons fenomenaal.” Een reünie met Kim Cattrall sluit de bron echter niet uit. Het zou maar zo kunnen dat we haar terug gaan zien in de show.

Terugkeren

De bron vervolgt dat Kim altijd welkom is om weer terug te keren. “Als ze van gedachten verandert, kan ze terugkomen.” Sterker nog, de makers zouden Kim meteen in het script schrijven als ze dat zou willen. “Als Kims reps ons nu zouden bellen en zouden zeggen dat ze beschikbaar is, dan zouden we meteen een vlucht voor haar naar New York boeken. Er is nog tijd.”

Maar hoe zit het dan met de vermeende ruzie tussen Sarah en Kim? Daar lijkt volgens de bron geen sprake van te zijn. “De dames houden van haar en respecteren haar en zouden het geweldig vinden om haar in de nieuwe show te hebben. Kim is always welcome to come home.

Bron: Daily Mail | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws