‘Smoked marshmallow’ is de nieuwe haartrend van dit moment

Een prachtige asblonde-kleurtrend.

Er zijn van die haarkleurtrends waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Highlights en lowlights waren altijd al een favoriet en ook de Franse balayage is here to stay. Wellicht dat de smoked marshmallow haarkleur er ook eentje is die we de komende jaren nog veel gaan zien.

Smoked marshmallow

Volgens Adam Reed, ambassadeur van L'Oréal Professionnel, is smoked marshmallow de kleurtrend van deze zomer, of toasted marshmallow zoals het ook wel wordt genoemd. Het is volgens de kleurspecialist een 'doorleefde blonde haarkleur' die zorgt voor een kleurtransformatie die er erg natuurlijk uitziet, waarbij de haarwortels worden voorzien van een donkerdere en assige tint. De kleur vervaagt vervolgens tot ijsblonde punten.

De juiste kleur

Smoked marshmallow is een prachtige benaming voor een prachtige kleur. Of je colorist helemaal begrijpt wat je bedoelt? Dat is natuurlijk nog de vraag. Reed adviseert om je kapper te vragen om een asblonde kleur bij de wortels die dan overgaat naar een ijsblonde kleur. “Zij kunnen dan vakkundig highlight en lowlights in je haar aanbrengen.”

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws