Kijktip: fans van Pretty Little Liars kunnen nu genieten van deze nieuwe serie

Drama: check. Mysterie: check.

Natuurlijk keken we vroeger naar Pretty Little Liars. Wie was toch die mysterieuze 'A'? En hoe kon er zoveel drama bestaan rond één groep vriendinnen? Inmiddels is PLL natuurlijk een afgesloten hoofdstuk. Maar goed nieuws: want deze nieuwe serie is dé kijktip voor iedereen die stiekem toch een beetje terugverlangt naar Rosewood – maar dan met een heerlijke nineties twist.

Cruel Summer

Vanaf deze week is de gloednieuwe serie Cruel Summer op Amazon Prime te bingen. Net als in PLL gaat ook deze serie over een groep populaire tieners. Met als middelpunt Kate, de populaire queen bee met een knap vriendje en geen gebrek aan vriendinnen op school.

Jeanette, een onhandig buitenbeentje, droomt van een leven als Kate. En wanneer de populaire Kate na een ontvoering voor een lange tijd verdwijnt, wordt Jeanette ineens enorm populair.

Drama en thriller

De plotselinge populariteit van Jeanette levert echter grote problemen op als Kate terugkeert en de waarheid boven water komt. Als dat niet voor spanning zorgt…

Dat de dramaserie genoeg spanning bevat, blijkt wel uit het brein achter de serie. De serie is namelijk geproduceerd door Jessica Biel, de maker van de hitserie The Sinner. Cruel Summer is vanaf nu te bekijken via Amazon Prime. Enne, het hele eerste seizoen staat er meteen al op. Dat wordt bingen.

Beeld: BrunoPress | Video: Prime Video

Laatste nieuws